Belépés
Elfelejtettem a jelszavamat
Kurkumás burgonyaleves
Gasztro

Kurkumás burgonyaleves

Hozzávalók 60 dkg burgonya 1 fej vöröshagyma 15 dk sárgarépa 15 dk fehérrépa 5 evőkanál
Bableves fehérbabból
Gasztro

Bableves fehérbabból

Hozzávalók 50 dkg száraz fehérbab 2-3 szál sárgarépa 1-2 szál fehérrépa 1 közepes
Aranyló húsleves
Gasztro

Aranyló húsleves

Hozzávalók 1 kisebb tanyasi tyúk 6-8 kisebb sárgarépa 2-3 petrezselyem gyökér 1 karalábé 1
Zellerkrémleves
Gasztro

Zellerkrémleves

Hozzávalók 1 nagyobb zellergumó 2 burgonya 1 leveskocka (tyúkhús) 200 ml főzőtejszín ( só (ízlés